Ontbijtjes π½
π΄ Cheescake proteïnerijk




π΄ Wafels mee aardbeien & ahornsiroop




π΄ Bananenpannenkoek met walnoten en blauwe bessen

1 persoon
* 2 bananen
* 1 kl kaneel
* 1 eitje
* 15 gram walnoten
* 20 gram blauwe bessen
* 1 kl olijfolie of bakspray
Prak 1 1/2 banaan en vermeng met het eitje en de kaneel. Verwarm een koekenpan met de bakspray of olijfolie en bak kleine pannenkoekjes.
Stapel deze op een bord met hier overheen de rest van de banaan, walnoten en blauwe bessen.
Enjoy
π΄ Skyr met muesli en bessen

1 persoon - 334 kcal
* 250 ml skyr
* 125 gram doosje vol Bessen & Bramen (AH diepvries)
* 25 gram Tasty Basics muesli choco en noten (Koolhydraat verlaagd)
* Eventueel wat zoetstof of honing
* Mooi glas
Laat het diepvries fruit van te voren ontdooien of zet het even in de magnetron. Dat het dan iets warm wordt is helemaal niet erg, lekker zelfs!
De Skyr beetje opkloppen en eventueel wat zoetstof of honing toevoegen. De helft in een mooi glas scheppen. Het oog wil ook wat en eten doe je met je zintuigen daarom is een mooi glas heel belangrijk π
Boven op de Skyr het fruit, Skyr en de muesli en dan genieten en de dag beginnen met een goed gevuld gevoel!
Enjoy!
π΄ Dessertrijst met roodfruit

1 persoon - 260 kcal
*30 gram Dessertrijst
*130 ml water
Kook de dessertrijst in het water tot het water verdampt is, blijf er wel bij en goed roeren.
*100 ml magere yoghurt
*1 ei
*vanille essences dr. Oetker
*Eventueel hitte bestendige zoetstof
Breek het eitje en roer door de gekookte dessertrijst, goed roeren. Hierna voeg je de magere yoghurt, vanille essence en de eventuele zoetstof toe. Weer goed blijven roeren en het even laten doorwarmen.
*100 gram (diepvries) fruit naar keuze
Ik heb diepvries fruit blauwe bessen en bramen gebruikt, die ik eerst heb laten ontdooien. Maar is ook erg lekker met banaan of mango π₯
Schep het fruit onderin, laagje dessertrijst, fruit, dessertrijst, fruit, etc tot alles op is!
Maak dan een mooie foto van je creatie en stuur deze naar mij toe via whatsapp, 0643600929 π Ik ben erg benieuwd naar jullie creativiteit met dit super lekkere ontbijtje of in kleinere portie als tussendoortje π
Enjoy π
π΄ Chocolade explosie mugcake

1 persoon - 387 kcal
* 30 gram havermout
* 1 banaan
* 1 ei
* 5 gr. bakpoeder
* 5 druppels @quamtrax_official Sweet drops Cookie
* 5 gr. cacao poeder
Het banaantje prakken en alle ingrediënten toevoegen en goed met elkaar vermengen.
3 a 4 minuten in de magnetron op 800W (ligt beetje aan je magnetron, hij moet wel beetje smeuïg blijven)
* 100 gram Ehrmann High Protein Chocolate Mousse (de andere 100 gram is weer lekker als tussendoortje in de loop van de dag )
* @rabeko.be Chocolate Zero
* AH strooifeest Speculaasbolletjes
De mugcake op een mooi bordje storten en versieren met de @rabeko.be Chocolate Zero saus die ik even verwarmd heb in de magnetron. Dan de AH strooifeest speculaasbolletjes er overheen voor lekker crispie effect en de @ehrmann_high_protein_ Chocolate mousse er naast en dan…..
Enjoy π
π΄ Aardbeien Monchou ontbijttaartje

1 persoon - 347 kcal
* 200 gram Skyr naturel
* 60 gram zuivelspread light
* 50 gram aardbeien jam minder suiker
* zoetstof
* 5 gram zonnebloem pitten
* 5 gram amandelschaafsel
* aardbeien
Meng de Skyr met de zuivelspread en wat zoetstof. Pak een mooi glas en doe daar de jam in met het Skyr mengsel er boven op. Dek af en zet paar uur in de koelkast. Snijdt de aardbeien π in stukjes en strooi de zonnebloempitten en het amandelschaafsel eroverheen.
Enjoy!
π΄ Super romig ontbijtje met Lotus speculoos

1 persoon - 359 kcal
200 ml Magere kwark 0% vg
80 gr Zuivelspread light
Zoetstof
60 gr Jam naar keuze
1 Lotus speculoosje
Vermeng de kwark, zuivelspread en de zoetstof met elkaar. Dan het mengsel in een mooi glas alles om en om in het glas op bouwen met steeds een laagje jam er tussen. Zet dit paar uur in de koelkast en verkruimel 1 Lotus speculoos er over heen voordat je ervan gaat genieten
Enjoy!
π΄ Geniet ontbijtje met Skyr en veel lekkers

1 persoon - 319 kcal
* 200 ml skyr
* Handje diepvries of vers fruit + deco
* Scheutje Alpro Soya light
Alles bij elkaar in de blender evenentuel kan je nog wat honing of zoetstof toevoegen
* 5 gr. Amandel schaafsel
* 5 gr. Zonnebloempitteh
Deze samen even roosteren in koekenpan (rooster meteen wat meer voor de komende dagen)
* 10 gram rozijnen
* 10 gram gehakte hazelnoten
Het Skyr mengsel in mooie kom of bord doen en decoreren met alle noten en zaden
Enjoy!
π΄ Proteïne Choco wafels

1 persoon - 230 kcal
* 30 gram Quamtrax Pancake Choco
(Verkrijgbaar via Si' Moon, stuur voor info een appje op 0643600929)
* 100 ml water
Deze samen goed vermengen en bakken in wafelijzer of bak er pannenkoekjes van.
* 100 gram diepvries fruit naar keuze
* 10 ml honing
Doe het fruit in een pannetje met klein beetje water. Paar minuten laten doorkoken en dan de honing toevoegen en nog even laten door koken
* 70 gr Ehrmann High Protein Vanille Mouse
* Rabeko chocolade saus
(Verkrijgbaar via Si' Moon, stuur voor info een appje op 0643600929)
Als de wafels π§ zijn gebakken aankleden met het fruit, de mousse, fruit en chocolade saus en dan....
Enjoy!
π΄ Bounty mugcake


1 persoon - 354 kcal
* 1 banaan
* 1 ei
* 30 gr havermout
* 5 gr bakpoeder
* 10 gr. Dr. Oetker chocolade chuncks
* 50 ml skyr vanille of andere smaak naar keuze
* 4 druppels Quamtrax aroma druppels Kokos
* 15 ml Rabeko chocolade saus
* geraspte kokos
Prak de banaan dan ei, havermout, bakpoeder, choco chunks en de aroma drops toevoegen. Alles goed door elkaar mengen. Op 800 watt 3 a 4 minuten in de magnetron. De Chocolade saus in klein bakje even in de magnetron opwarmen. Stort de mugcake op een bordje. De Skyr er overheen samen met de warme chocolade saus. Hier overheen wat geraspte kokos.
Enjoy!
π΄Perenpap

1 persoon - 237 kcal
*200 ml Alpro soya light
*30 gr. Havervlokken
*1 peer
*koek & speculaas kruiden of kaneel
*vanille aroma
(optie: schuddebuikjes)
Breng de melk aan de kook en voeg de havermout toe, ongeveer 5 tot 7 minuten laten doorkoken. De peer raspen en toevoegen aan de havermout en nog even doorwarmen. Op smaak maken met de vanille aroma en koek & speculaas kruiden of kaneel. Eventueel nog wat schuddebuikjes toevoegen, Kcal zijn dan wel hoger.
Enjoy!
π΄ Mugcake met verrassing

1 persoon - 412 Kcal
* 30 gram havermout
* 1 ei
* 1 banaan
* 2,5 gram bakpoeder
* Koek & speculaas kruiden
* 1 Lonka funge zeezout
* 60 gram Skyr Salted caramel
* CallowFit Salty Caramel
Banaan prakken en vermengen met het ei, havervlokken, bakpoeder en koek & speculaas kruiden. Alles in een kommetje en de fudge erin verstoppen π Ongeveer een minuut of 4 in de magnetron op 800 watt ( kan per magnetron verschillen, ik heb een oudje dus wellicht maakt dit verschil) Hierna stort je de mugcake op een mooi bordje. Er boven op de Skyr Salted Carmel en een beetje CallowFit salty caramel
Enjoy!
π΄ Vanille Skyr met gestooft appeltje

1 persoon - 310 Kcal
200 ml skyr vanille
1 appel
10 gram rozijnen
5 gram geschaafde amandelen
kaneel naar smaak
* Appel in blokjes snijden en vermengen met de kaneel. De appel en rozijnen stoven in klein laagje water. Skyr in mooi schaaltje doen, appeltje er overheen en aftoppen met de amandel schaafsel.
Super simpel maar zo lekker!
Enjoy!
π΄ Havermout met pindakaas

1 persoon - 253 Kcal
1 banaan
30 gram havermout
Druppies vanille aroma
Koek en speculaas kruiden
10 gram pindakaas
Grof zeezout
Havermout koken in water. Banaan fijn prakken en door de havermout heen prakken. Druppies vanille aroma erdoorheen samen met de koek & speculaas kruiden (@sterkindekeuken). Uit het pannetje op een mooi bordje, pindakaas er overheen en daar klein beetje grofzeezout over heen strooien.
Enjoy!